Pop-punk er ikke bare bare!

Hvis du er en fan av pop-punk, eller bare nysgjerrig på sjangeren, har vi en godbit for deg. I episode 52 snakket vi med Sama, vokalist, gitarist og låtskriver i det fremadstormende pop-punk bandet TwoMinutesHate.

Sama er en ekte pop-punk entusiast, og hennes lidenskap for sjangeren skinner gjennom i hvert ord hun sier. Vi snakket litt om de tidlige dagene av pop-punken, da sjangeren var på høyden med Blink-182 og Green Day, til de nyere bølgene av band som har kommet. Sama delte også sine egne erfaringer som musiker i en sjanger som vi mener ofte blir misforstått og undervurdert. Men Sama opplever det kanskje ikke på samme måte? Hun snakket litt om utfordringene og gledene ved å være i et band, og gir oss et innblikk i hva det virkelig betyr å være en del av det norske punkmiljøet.

Sama er en inspirerende figur, og hennes historier og innsikt gir en dypere forståelse av pop-punkens sjel. Enten du er en langvarig fan av sjangeren, eller bare nysgjerrig på å lære mer, er dette en episode du ikke vil gå glipp av.

Så sett på hodetelefonene, skru opp volumet, og bli med oss på en uforglemmelig reise gjennom pop-punkens univers. Kanskje vil du komme ut på den andre siden med en ny forståelse og en dypere kjærlighet for pop-punk?

Sjekk ut episoden her.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.