Om podkasten

Bakgrunnshistorien

I 2021 hadde Frode en idé om å lage en podkast om musikk, men han ønsket ikke å lage en typisk «bedreviterpodkast». Han ønsket noe som var gøy, engasjerende og som ga overskudd. Inspirert av YouTube-videoer med personlige favorittlister, tenkte han: «Dette kunne vært noe! Men jeg kan ikke gjøre dette alene.»

Da kom Lars inn i bildet. Frode og Lars hadde delt musikalske opplevelser som studenter og frivillige ved Kroa i Bø, og begge hadde vært programledere i studentradioen RadioBit. Frode visste at Lars, med sin morsomme og joviale personlighet, ville være den perfekte medverten.

Etter en lang melding på Messenger og et entusiastisk «JA TAKK» fra Lars, var de i gang. Til tross for at de ikke hadde møttes fysisk på over 13 år, klarte de å skape en podkast som føles intim og personlig. Hele podkasten spilles inn over internett, og det har den gjort siden den første episoden gikk live i juli 2021.

Målet med podkasten har alltid vært å ha det hyggelig og gøy ved å snakke om deres felles interesse, musikk. Og hvis noen vil høre på, er det helt supert!

Vertskapet

Frode Fossvold-Jørum

Frode har historisk sett skrevet en del musikkanmeldelser (hovedsaklig i Panorama.no), vært daglig leder for Kroa i Bø og sunget litt i hardrockband, men har ikke noe mer peiling enn andre. Han er bare glad i å formidle og diskutere musikk. Det går i musikk i spekteret metal-punk-hardcore-rock-pop-jazz, men kanskje mest i den tyngre delen de siste årene. Følelser er dog alltid viktigst, og kombinert med en god melodi slår det det meste! Frode redigerer og produserer podkasten, i tillegg til å ha klekket ut konseptet.

Lars Berg Holtan

Lars hører mye på musikk, fortrinnsvis rock, men (nesten) alt går i grisen så lenge det trigger en følelse. Sier selv han har under middels peil (feil!), men er glad i å prate. Er ekstremt glad i å gå på konserter. Lars var den eneste Frode tenkte på som medvert da ideen om podkasten ble født. Han er nemlig som skapt for dette formatet! Lars er folkets representant i denne podkasten og er sitt ansvar bevisst, la det være klart!

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.