Ikke vårt beste fra 2022 – BONUS

Adventsoverraskelse! Som en liten og helt grei gave i første luke i kalenderen (det blir med denne) og interlude til vår neste ordinære episode, gir vi deg her noen øyeblikk fra podden i 2022. Ikke de beste øyeblikkene, ikke de verste, men muligens representativt (for ærlig talt, å høre gjennom 14 episoder med en gjennomsnittslengde på nesten halvannen time tar for lang tid, kis!). Du husker kanskje noe, du har kanskje glemt alt – eller du har ikke hørt det før! Fin oppsummering å bare plukke litt herfra og derfra tenker vi. Høres snart!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/larsogfrode/message


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.