In The Night – Nydelig forsmak

Trioen, som nå har blitt en kvartett, var opprinnelig godt plantet innenfor den mer støyete shoegazersjangeren og var tydelig inspirert av band som My Bloody Valentine og Dinosaur Jr. I de senere år, og først og fremst med førnevnte album Michele, I Love You, har Popface tatt steget langt inn i den melodiøse indiepopen. Og det er noe Frode Johannessen og hans kumpaner hans etter hvert har perfeksjonert.

In The Night er i utgangspunktet en litt utypisk Popface-låt, da den til tider er ganske uptempo og skal vi si en anelse mer optimistisk tone enn det man har for vane å høre fra den kanten. Samtidig innehar den alle de kvaliteter man forventer å høre fra Popface; et bløtt og deilig lydbilde, en skjør og smådesperat vokal, klangfulle gitarer og en varm og god basslyd. Og ikke minst en melodi som etter et par runder i spilleren legger seg på hjernen og blir der.

På singelen finnes også låta The December Snowfall som også er å finne på fjorårets fine juleplate fra diverse stavangerartister, (Not Just) Another X-Mas Album. Med et lite barnekor og julestemning så det holder.

Kjøp denne, om du har muligheten, og gled deg til albumet, for dette lover godt.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.