Hate – Skittent og deilig ulekkert

Tja, vi kan like godt kalle Bomberos for hardcore også, all den grad knallhard old school-punk á la The Exploited glir like mye over i hardcoreland som noe annet. Men drit i det! Sjangerpreik blir pisspreik i denne sammenheng.

Med medlemmer fra blant annet Mayhem og Beyond Dawn blir vi på Hate overlevert sju låter fordelt på ni minutter. Ikke noe snikksnakk her med andre ord. Og det er helt greit, for Bomberos later ikke som de er noe annet et heidundrende hardcore punkband med en passe dose humor på lur.

Med korte og presise låter som Barbed Wire Lobotomy, Hellhound, Lewd & Lascivious og Give You Hell viser de at de kan faget med å levere ren musikalsk energi på plate.

Problemet, og kanskje også fordelen, til Bomberos på Hate er lengden på materialet. Samtidig som det er greit å holde en slik aggressivitet som det bandet oppviser i strenge tøyler ved å holde låtene korte, blir snaue ni minutter i korteste laget. Man tar seg selv i å tenke, «er det slutt alt?». Og nettopp dét er litt skuffende med denne utgivelsen. Men spørsmålet er kanskje om vi hadde taklet noe utover tjue minutter uansett. For dette river opp øregangene så det holder.

Hate er en monoton, grisesint, skitten og ulekker greie – men vi liker det for det! Hadde faktisk vært artig å se kvartetten ta et steg videre opp fra den undergrunnen de uten tvil trives best i. Bare for å se om noen i den mer tabloide presse gadd å skitne til sine tastaturfingre og nevne Bomberos innimellom Britneys siste stunts. Men Bomberos gir nok en blank f… i akkurat det. Og det er kanskje like greit.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.