The Right Way – Tynn forsmak

Det er ikke noe gøy å anmelde enkeltlåter, og hadde det ikke vært for man har hørt og likt Classy, Filthy & Home Alone-EP-en som kom i fjor, ville det ha vært delvis meningsløst å anmelde denne singelen. Rett og slett fordi én sang pluss en bonuslåt blir et for tynt grunnlag å bedømme musikk på.

Asstronaut er og blir et av de tøffeste nye rockpønkbandene her til lands, og de har utvilsomt en egenartet og rå stil som peker seg umiddelbart ut. Mr. Drakes stemme har den rette rockschwungen og tilkjennegir soundet uten at man er nødt til å spekulere spesielt lenge over hvem dette er. The Right Way føyer seg i så måte greit inn blant tidligere bragder fra denne kanten, men gir verken spesielt mye rockefot eller trang til å kaste øl i veggen. Slik som eksempelvis bonuslåta Go Go Girls (som også er med på singelen med forholdsvis tøff video), Transvestite eller The Game.

Vi kan imidlertid se frem til at Asstronaut mekker ferdig sitt kommende album med bedre låter, sånn at det blir moro å ha vorspiel igjen. The Right Way kommer til kort både hva kvalitet og lengde angår. Kom igjen, gutter!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.