Melancholy Street – Ordentlige saker

De sier selv at utgivelsen ble spilt inn med alt på rødt og alle brytere skrudd på fullt. Noe som ikke betviles. De tre låtene Penny For Your Lies, Everything They Thought Was Everything og Melancholy Street, pakkes ikke akkurat inn i bomull og bobleplast. Det er litt av det som på mange måter gjør dette så himla pirrende og forløsende.

Isolert sett så lager Silence The Foe ganske så tradisjonell hardcore. Men likevel er det en herlig sprut tilstede i musikken deres. Inkludert en gi-faen-mentalitet og pur entusiasme lagt ned i sporene.

Det fostrer en ærlighet i det hele som holder fokuset gjennom kaoslyden og ekstremsportscreamvokalen til Anders Voldrønning holder høyt nivå. Spesielt er tittellåta verdt å lytte ekstra til, da den viser litt mer spennvidde i uttrykket og gir mer inntrykk av essensen i bandet.

Nå er tre låter altfor lite til å egentlig kunne si noe om musikken til et band. At Silence The Foe har noe for seg, er det dog ingen tvil om etter dette korte møtet.

Men innbiller du deg at hardcore er det samme som å se Torgny fra Amulet bruke springbrett i stagedivingen sin, så ta en lytt til Silence The Foe. It’s the real thing! Det er lov å vente i spenning på EP-utgivelsen som følger opp denne syvtommeren, og som er planlagt utgitt i løpet vinteren.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.