Death & Taxes – Ektefølt indiepop

Om du er en av de som fnyser av melodiøs indiepop og ikke kan fordra ”følsomme fyrer” som ikke skjuler det i musikken sin – slutt å les nå! Da er Brandtson absolutt ingenting for deg. På Death & Taxes får vi nemlig seks følelsesladete poplåter som består av evige vokalharmonier, bløte gitarer og melodier som er så søte at de legger seg som sukkerspinn på hjernen. Bortsett fra at de unngår å være klissete og pirrer i stedet bare smakssansene.

Jeg innrømmer det gladelig: Jeg er en ”sucker” etter gode poplåter med substans og ektefølthet. Og det er derfor Brandtson gleder mine ører så til de grader. Her er en myk og deilig produksjon som omfavner ørene. Her er gode vokalprestasjoner og solide musikere som vet akkurat hva de driver med.

Bandet lager videre en veldig typisk amerikansk form for god popmusikk, men unngår den overfladiskheten som så mange andre amerikanske popband bedriver. I stedet er det dypt alvor og et åpent uttrykk som betegner Brandtsons velmenende låter.

At bandet også gis ut av den amerikanske labelen Deep Elm records burde også kunne overbevise de fleste om at vi snakker om et kvalitetsband. Selskapet har fortsatt til gode å gi ut ordentlig dårlige utgivelser.

Få tak i denne utgivelsen om du ikke er redd for kose deg litt med ufarlig, men ærlig indiepop.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.