Hultsfred’03: Skuffende innsats fra heltene

(Hawaii – fredag 13. juni 2003)
Foto: Frode Jørum

Et rimelig tjåka fullt Hawaii kunne bevitne et særdeles tettspillende band, men som aldri ble særlig spennende å oppleve. Det var ingen hentydninger til den fandenivoldskheten man så under Quartfestivalen tilbake i 2001.

I stedet var det et litt uinspirert band som gjorde sitt og gikk av scenen. Dette til tross for at den gamle legenden Mark Lanegan (Screaming Trees) også er med på denne turneen som vokalist. Men han så ut som han kjedet seg såpass på scenen, at han kanskje kunne ha spart seg turen på scenen.

Men musikalsk er det selvsagt lite å utsette på låter som No One Knows, Go With The Flow og Feel Good Hit Of The Summer. Da får man bare tilgi de noe kjedsommelige improviseringsdelene bandet foretar. QOTSA er nok et glimrende band, sånn egentlig, men på Hultsfred var de rett og slett ganske kjedelige. Sorry gutter…


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 2 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.