Hultsfred’03: Big in Sweden

(Pampas – torsdag 12. juni 2003)

Men da jeg etter hvert fikk lusket meg tilbake ut blant publikum, fikk jeg i hvert fall et godt bevis på at Turboneger er den mest vellykkete eksporten til Sverige siden ostehøvelen.

Mens svensker stort sett er likegyldige til norsk musikk og kultur – og i tillegg har store problemer med å skjønne vanlig norsk – er Turboneger etter hvert blitt et stort navn i Sverige. Selv om Hank von Helvete dessverre må jenke seg såpass at han må snakke svensk for å bli forstått fra scenen. Men det gjorde han til stor suksess og fikk med seg et stappfullt Pampas (den nest største scenen) til å rope «K-U-K! Hva blir det? Kuk!» opptil flere ganger. Så blodharry at det blir kult selvsagt.

Og det er nettopp en av grunnene til at det er så gøy å se og høre nordmennene belære oss i rock. Eller deathpunk om du vil. Synd med Zwans avlysning på Quart, men etter det Turboneger gjorde i Sverige, kan det neppe bli den store nedturen med dem som erstattere. Kjempesuksess! Sorry…: Jättesuccé!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.