Hulstfred’03: Innfridde

(Hultsfredfestivalen, Rookieteltet – torsdag 12. juni 2003)
Foto: Frode Jørum (fra Kroa i Bø 2003)

Det lille Rookie-teltet var stappfullt før bandet gikk på scenen. Det ble faktisk ropt taktfast «Surferosa! Surferosa!» fra et entusiastisk ventende publikum. Der de fleste (dessverre?) nok var nordmenn på svensketur.

Jubelen sto i telttaket da Mariann & co sparket i gang et av de mest rocka settene vi har sett og hørt dem gjøre. Til tross for en del ekle lydproblemer underveis, hadde nordmennene ingen problemer med å ha publikum i sin hule hånd. Det er slående at Surferosa like godt kunne ha holdt på i flere år og samlet alle sine hits i dette settet, for så fengende er faktisk de få låtene de har i lomma.

Undertegnedes egen Surferosa-favorittlåt, Satin Con Blonde, satt gledelig nok spesielt som et skudd. Og når JR avslutningsvis slo til med doble basstrommer, måtte vi bare glise om kapp med hverandre. Surferosa har kommet for å bli!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 2 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.