Hultsfred’03: Fornøyelig

(Atlantis, Hultsfredfestivalen – torsdag 12. juni 2003)
Foto: Frode Jørum

Da vi snakket med trommis Tarjei Strøm tidligere på dagen, uttrykte han å være godt fornøyd med å få spille på den tredje største scenen. Og han var nok sikkert like godt fornøyd etter konserten, til tross for at teltet langt fra hadde en så stor publikumsmasse som man kunne ha håpet på.

Til det var nok bandet litt for ukjent for den jevne svenske, og tilreisende nordmenn ikke mange nok. I tillegg forberedte nok mange seg på Turboneger som skulle spille en time etter.

Men Strøm & co har vel aldri sett på halvtomme konsertlokaler som en unnskyldning for å spille dårlig. Noe de heller ikke gjorde denne gangen.

Det har blitt sedvanlig å se bandet sprudle med spilleglede og selv om vi har sett gjengen i enda bedre form, kan det ikke benektes at det er smittsomt å se og føle bandets gode humør. Både Strøm, perkusjonist Thomas Lønnheim og medbrakte bassist og artigkar Mads Berven strålte av spilleglede, mens en noe mer tilbaketrukket Ralph Myerz som vanlig holdt fortet bak i midten.

Hva skal man si mer som ikke allerede har blitt sagt om bandet? Groovy, funky og hardslående er de i alle fall. Og fordømt sympatiske! Noe resten av publikum også helt tydelig syntes.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.