Breaking News – Snart tar det av!

Amulet er faktisk et rundt ti år gammelt band. Det skulle man kanskje ikke tro når man hører hvor frisk denne gjengen fremdeles høres ut. Kanskje er det fordi det er først nå de endelig har fått sving på karrieren, plukket opp av Sony som de er.

Breaking News er singelen som skal gi dem innpass til Europa og MTV. Hvilket de skal fåt til ved hjelp av den virkelig tøffe videoen som følger tittelsporet her. Låta ligger i et skjæringspunkt mellom bandets gamle hardcore skole og mer moderne skandinavisk rock. Det er heller ikke til å komme bort fra at man får assosiasjoner til de gode kollegene i Turboneger heller.

Kanskje ikke så rart, sett ut fra at den godeste Knut Schreiner har vært behjelpelig med produseringen. Torgny Adam skriker ikke bare lenger, men veksler faktisk innimellom med å synge ganske så allright, med en stemme som kan minne om gamlefar Ozzy(!). Det er i tillegg melodiøse kvaliteter ved sangen som vokser ved hver lytt. Og det er også en god grunn til at den vil gjøre seg godt både på TV og på radio.

Singelen kommer med både radioversjon og albumversjon, der sistnevnte er å foretrekke. I tillegg inneholder denne singelen den minuttlange Dollhouse som viser at gjengen ikke helt har glemt gamle hardcoretakter.

Breaking News er en perfekt låt for sommeren og det skal ikke forundre meg om Sony med Amulet får den suksessen i Europa som det de håper på. Det er Amulet vel unt, fordi de beviser at hardcoreband kan utvikle seg til noe mer enn oppkjeftige guttunger med autoritetsproblemer. Selv om Amulet etter alt og dømme fortsatt er det også!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.