If It Had Been Up To Me – Godt indiehåndverk

Denne anmeldelsen kommer lovlig sent, men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. [ichabo] stammer fra diverse band fra Vestfold, og deres indiepop er like mye inspirert av den amerikanske siden av genren som av den engelske. Bortsett fra en noe knøvlete vokal, så er det faktisk ganske så bra.

Med et låtantall på sju, er If It Had Been Up To Me like mye et minialbum som en EP, uten at flisespikkeriet dermed skal ta overhånd. Det som er sikkert er at disse gutta kan å snekre sammen et godt sound. De lyder med andre ord bra. Litt Sebadoh, litt Pavement. Ikke altfor melodiøst, men ikke helt uten melodiske linjer som sitter bra i øret.

Men undertegnede blir litt distrahert av vokalen som riktignok synges bra, men med en engelsk som virker dårlig uttalt og som samtidig liker langt framme i miksen. Det er muligens en bagatell, men det er nok til at i hvert fall Panoramas mann faller noe i fra.

Utover det har [ichabo] laget syv låter som verken begeistrer eller irriterer, men som har flotte fuzzgitarer; hør bare på Ipo. Jevnt over solide låter. Med andre ord: Godt håndverk.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.