Thinking It Over – Grei tenåringspop

I disse Idol-tider kan det vel passe å presentere noen som virkelig har karret seg opp fra et lignende konsept og nettopp til idolstatus. Gjengen i Liberty X består av de fem som «tapte» den engelske finalen i Popstars for et par år siden og som bestemte seg for å lage sin egen popgruppe uansett.

Det står ikke på troen på seg selv, altså. Resultatet ble en solid platekontrakt og stor suksess med sine tre første selvskrevne singler i hjemlandet. Og nå er altså debutalbumet Thinking It Over klart, spekket med radioklare låter tuftet på pop- og R’n’B.

Dette er markedstilpasset musikk slik vi har sett dukke opp overalt de siste årene, der den musikalske kvaliteten har vært svært varierende. Når det er sagt, så er Thinking It Over bra til sitt bruk, med en saftig produksjon (en selvfølgelighet innenfor R’n’B og moderne pop), gode vokalprestasjoner og harmonier. Det slår mye av den andre søpla som pumpes ut av radiostasjoner og fjernsynskanaler hver dag.

Faktisk er dette et godt kommersielt popalbum. Alle de foregående singlene Thinking It Over (skrevet sammen med Artful Dodgers Pete Devereux), Doin’ It og Just A Little er gode poplåter, og kommer passende nok som de tre første sporene på albumet. Resten av plata byr på mer av det samme.

Thinking It Over er godt alternativ til ekle boyband når du skal gi bort en cd til en ung frøken mellom 12 og 16, men er vel også begrenset til nettopp denne målgruppen.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.