Numskull – Fett nok

Albumet Numskull er i seg selv ikke spesielt nyskapende der det riffes med gitarer og spes på med til dels catchy melodier. Men vi har hørt verre.

Til forskjell fra andre band som leker med harde gitarer, fet lyd og tilbøyeligheter til å ha det gøy i musikken, så har gutta i Numskull også blandet inn litt synthlyder her og der. Noe som er med på å vedlikeholde interessen underveis.

Slagkraften til albumet er at det til stunder er svært fengende, og det er i besittelse av en type «stor» lyd som gjør at man får lyst til kjøre bil fort som faen og synge med. Som i A Bullshit Song som raser i vei med de før nevnte harde gitarene – krydret med flerstemt koring i refrenget.

Det er veldig mange band her i verden som ligner på Numskull. Da blir det gjerne til at mye står og faller på låtene. Heldigvis holder det meste mål på Numskull. Kanskje er ikke dette verken ekstremt spennende eller øreåpnende, men disse ti sporene gir seg likevel ikke ut for å være mer enn hva de er. Vi snakker om «enkle» og lettforståelige rocklåter med trøkk i bånn. Men det savnes litt mer personlighet i låtene. For resultatet lyder litt for distansert og fraværende.

I det hele tatt går det mye på om du liker denne type musikk. Her får du en feit (men kanskje litt konform produksjon?) lyd, store gitarer og flerstemt koring.

Det skal ikke spås verken det ene eller det andre, men så snart Numskull makter å mekke sammen noen låter som er enda litt mer catchy og tilstedeværende, så er det i hvertfall potensial å spore her.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.