Live In A Dive – Et godt dokument

Innspilt i november 2001 er Live In A Dive blitt et godt dokument på hvordan en konsert med Sick Of It All må være. Det oser av testosteron og vilt raseri på de 23 sporene her, men først og fremst er albumet et godt bevis på hvor god hardcore punk kan bli. Med et sterkt samfunnsengasjement som spydspissen i angrepene sine, maltrakterer de fire medlemmene det som måtte finnes av faenskap i verden.

Den overraskende gode lyden som preger plata må få en god del av ansvaret for at låtene kommer til sin rett. En voldsom rytmeseksjon backer opp en fokusert og engasjert Lou Koller på vokal. Bandet er videre samspilt som fy og innehar en dynamikkforståelse som er eksemplarisk.

Gode liveplater er dessverre mer et unntak enn en regel, men Live In A Dive er et hederlig unntak. Ganske bemerkelsesverdig sett ut fra at denne typen musikk er såpass lite preget av rolige partier som kan døyve ørene.

For de med lite kjennskap til Sick Of It All og hardcore punk vil nok neppe dette albumet være det beste stedet å begynne. Da er det bedre å starte med debuten og klassikeren Blood, Sweat & No Tears fra 1989. Men for viderekomne, og ikke minst for fansen, er Live In A Dive et sikkert kjøp.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 2 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.