Velkomment konsertkrydder

Kroa i Bø, Bø – lørdag 26. oktober 2002

Snurrig og halvrar punkpop, ispedd masser av bob hund og andre eksentriske kunstpopere, er oppskriften. Og ikke minst en total dedikasjon til sin egen musikk og utførelsen av den.

Det er dessuten alltid forfriskende med populærmusikkorkester med flere vokalister. Tord Riiser og John Vinge er kanksje ikke verdens beste sangere, men passer til Elvin Friendlys musikk. At Annveig Vik og Åshild S. Nygaard fra The Flying Catfighters kom med i vår, har ihvertfall ikke svekket bandets vokale ferdigheter.

Artig sammensetning
Elvin Friendly har to EP-er på samvittigheten, Girls Like Us og A Nice Girl Called Bitch, og har i konsertsammenheng en artig scenesammensetning: En syngende keyboardist på venstre side, en syngende trommis på den høyre, to syngende drillpiker i midten og en bassist og gitarist bakerst i midten. Disse vennlige sjelene på scenen overrasket publikum denne kvelden.

Tynt, men proft
Om låtmaterialet etter hvert ble litt tynt og tilnærmet likt utover i den timen de spilte, så måtte vi smile alle sammen av den proffe holdningen bandet utviste. Aldri falt de inn i små-prate-piss-mellom-låtene-fellen som så mange andre snubler rett opp i. Neida, her var det sang slutt og tell opp til neste.

Entusiastisk
Må si at det er sjelden å se så entusiastiske band som dette på scenen. Og det er virkelig synd at ikke flere hadde tatt turen ned til konsertlokalet denne kvelden. Med et par hundre individer ekstra til stede, ville denne kvelden ha blitt en skikkelig fest.

Følg med på Elvin Friendly folkens, de er et velkomment krydder blant mange småtørre liveband.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.