UnderDose – Uspennende fjortismetall

Engelskmennene skal ha for at de har produsert et par gode kommersielt tilgjengelige metallband de siste årene. Tenker da først og fremst på Earthtone9 og Lost Prophets. InMe fremstår som en snillere utgave av disse to, der de setter sammen den etter hvert vanlige bruken av rimelige harde gitarlyder, blanding av pen- og rå vokal, samt «snille» melodier. Alternative og kommersielle på en gang altså. Det er ingenting galt med det, men det er påfallende hvor lite interessant denne sammensetningen er.

Vokalisten høres fryktelig ung ut og «sinnet» han uttrykker når han skal være tøff blir aldri spesielt overbevisende. Og når han kjører den mer pene light-grunge stemmen sin, blir det nesten for tilgjort og pent.

Men for all del; InMe spiller bra og produksjonen lyder bra og profesjonelt. Men man får aldri følelsen av at dette er en nødvendig utgivelse. Konklusjon: Fjortismetall for de som ikke vet bedre.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.