Asshole EP – Mangler det lille ekstra

Ingenting er som en god powerpoplåt på radio. Dette er nok også mye av motivasjonen bak Shirleys Temple. Trioen er tydelig forelsket i den gode melodien kombinert med kraftgitarer. Og hvem kan klandre dem for det? Det er også denne entusiasmen som redder EP-en fra det store intet. Tittellåta, radiofavoritten Favourite Mistake, og delvis Heroine, er greie poplåter. Men de to andre bidragene her blir langt mer anonyme.

Shirleys Temple er nok et norsk radioband som låter veldig «norsk radioband»-aktig. Det er med andre ord aldri tvil om at disse musikerne er flasket opp i gamle Norge. For undertegnedes del er ikke det udelt positivt. Ikke når mangelen på særpreg er påfallende og det faktum at alle disse låtene like gjerne kunne vært spilt av andre. Man skal nemlig skrive meget gode låter for å gjøre deg gjeldende innen kraftpopgenren. Ikke at hortensbandet skriver dårlige låter, men de som tilbys her er dessverre ikke interessante nok. The Yum Yums gjør til sammenligning dette håndverket hakket bedre.

Det er kanskje strengt å gi denne EP-en en karakter midt på treet, men med den gode melodi som basis, må man også kunne kreve at låtene har en god nok melodi. Shirleys Temple har definitivt potensiale, men de mangler ennå det lille ekstra.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.