Blame It On The Boogie – Spill på radio!

For man må bare elske et band som dyrker den gode melodien som en avgud. Samtidig som de pøser på med herlig fuzzgitar og håndklapp! Og det er ikke mange som kan konkurrere med The Yum Yums i kategorien verdens beste powerpoporkester. Blame It On The Boogie er sånn sett faktisk nesten perfekt. Men bare nesten…

Morten Henriksen burde faktisk skrive alle Norges bidrag til Grand Prix, og muligens fått seg selv sitt The Yum Yums til å fremføre dem. Vi ville fått klippekort på å arrangere hele greia. Men strengt tatt fortjener gamlegutta bedre enn som så. For når han skriver en så ypperlig poplåt som Good Boy – med et herlig refreng som ender med «I’ll be a good boy, wa-a-ooh!» – så fortjener han sågar kunstnerstipend og gratis bolig i Sør-Frankrike på kjøpet!

Men dessverre holder ikke alle de fjorten bidragene på Blame It On The Boogie den kvaliteten man kanskje kunne ha ønsket seg. Til det blir mangelen på variasjon for fremtredende, mens den viktige Yum Yum-energien av og til faller bort. Spesielt blir Forever et eksempel på en låt som rett og slett blir for tam. Når det så er nedskrevet og opplest, så bør det også bemerkes i protokollen at det ikke er bare-bare å skulle skrive strålende powerpoplåter på rams. Selv om Morten Henriksen & co synes å være mestre på nettopp dét.

Som en annen anmelder et sted også har bemerket; det er da usedvanlig merkelig at The Yum Yums ikke blir spilt på norsk radio!? Et mer perfekt radioband finnes det knapt, med treminutters låter som er som spesialsydd for radiobølger og allsang på kontoret. Nevnte Good Boy er et perfekt eksempel på akkurat dette.

Blame It On The Boogie innehar ikke noe nytt eller spesielt originalt. Ei heller er det meningen. Men er du ute etter tre kvarter med hurra-meg-rundt og moro, om det så er på fest eller i bilen, så kjøp gjerne denne og bli glad…


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.