Rastløs Rock’n’Roll – Respektløs rock’n’roll

Det er lett å trekke en link tilbake til DumDum Boys når vi snakker rock, norske tekster og Trondheim by. Men Johndoe har egentlig mye mer til felles med The Hives: Rock med attityde og energi som flyter over kanten – i nettopp rastløs søken etter det neste kicket. Gammelpunk, uten altfor mye aggressivitet, noe som gjør at de ikke skremmer bort mer øresåre mennesker.

De låter modne og utviklede her, og det er egentlig ikke et eneste svakt øyeblikk blant de fem låtene. Det oser av kvalitet i hvert gitarriff, mens tekstene er intelligente og smått humoristiske. Vokalen til Jonas Skybakmoen er på sin side både energisk og fin.

Johndoe lager genuin musikk og er veldig ekte. På sistelåt Fuktig Liten Faen, høres de for eksempel ut som en langt sprekere utgave av The Strokes. Bare langt mer spennende!

Ikke det at Johndoe har funnet opp dynamitten på nytt med Rastløs Rock’n’Roll, for det har de ikke, men de gjør en satans bra jobb med å prøve å overbevise lytteren om at det er nettopp dét de faktisk har gjort. Utvilsomt et spennende band å følge videre!


One Reply to “Rastløs Rock’n’Roll – Respektløs rock’n’roll”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.