Does This Look Infected? – Gøy med lettmetall

Sansen for humor har de også til felles med Blink-182. For også Sum 41 har det gøy med zombier, satan og åttitalls power metal. Og det er nettopp denne tilegnelsen til åttiåras ekstravaganse som gjør det skikkelig morsomt å lytte til Does This Look Infected?.

Bare hør på Mr. Amsterdam. Dette er en sak som i visse partier er som sugd ut av en Yngwie Malmsteen-låt anno 1984, men samtidig også litt Metallica i Ride The Lightning-perioden. Når dette så blandes sammen med ekte gladpunk av i dag, blir det unektelig svært artig og hørbart.

Sum 41 minner til tider mye om Deviates, som også flørter mye med den samme musikken og blander den med punk- og hardcore. Men de kanadiske ungguttene er langt større grad skreddersydd for MTV, uten at det skal holdes i mot dem.

Singelen Still Waiting som for tiden kan høres på Petre, er catchy som fy, slik som gode radiolåter skal være. Men den hinter også mye om bandets kjærlighet til heavy metal; her formelig spruter det med begeistring i riffene.

Does This Look Infected? må og bør ikke undervurderes som nok et poppunkalbum fra en gjeng tatoverte pretty boys. Under den tilsynelatende happy tregrepspunken, finnes det mye god låtskriving, bra arrangement og god gammeldags rock.

Vi snakker som sagt ikke om noe nyskapende form for musikk, men så lenge du tar dette for hva det er, vil du kunne ha det meget lystig i selskap med Sum 41. For dette duger på nachspiel med høyt tempo…


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.