Tell All Your Friends – En fin innføring

Vi snakker om middelmådige band som New Found Glory og American Hi-Fi. Samt flere som ikke er verdt å nevne fordi alle høres omtrent like ut. Taking Back Sunday skriver i det minste gode låter, og er et klart bedre alternativ enn de fleste andre på feltet.

Men her gjelder det å ikke la seg lure av den første gjennomhøringen. For den kan gi assosiasjoner til en mer seriøs utgave av Blink-182. Bortsett fra at låtene er kjedeligere. Personlig har undertegnede ingenting i mot Blink-182, men et band som høres mindre interessant ut enn dem, vil virkelig ha bommet stygt.

Det kommer seg heldigvis etterhvert. Låtene begynner å vokse, og etter en stund virker musikken mer ekte og mer følelsesladet enn hva man kanskje først skulle tro. Melodiene begynner å feste seg, gitarene pirrer godt, og den Thursday-lignende vokalen bryter gjennom tankerekkene til lytteren.

Blant de gode bidragene finner vi Cute Without The «E» (Cut From The Team), There’s No «I» In Team, You Know How I Do. Alle representerer det som er styrken til denne typen musikk: Kombinasjonen av gode melodier med en viss følelsesmessig dybde.

Tell All Your Friends er en typisk plate fra et typisk amerikansk band i en typisk genre i 2002, men står støtt på solide låter og entusiastisk fremføring. Et fint sted å begynne hvis du er nysgjerrig på moderne melodiøs hardcore-, punk- eller emo.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.