You And Me – Hyggelig nok

Til tross for flinkis-soundet som preger Nataly, så fungerer det hele greit. Bandmedlemmene har sannsynligvis alle gått på skole for å lære seg å spille «ordentlig». Det låter altså mer P4 enn Petre over You And Me, om du skjønner hvor jeg vil? Merete Økland Vistnes har en behagelig stemme som nok har et enda større spekter enn det hun får vist fram her.

Med på singelen følger det en helt unødvendig remiks som verken er spesielt hørbar eller fengende. Men som kuriositet fungerer den likevel. Utover dette er ikke undertegnede så glad i å anmelde singler, for det gir ikke noe grunnlag for å uttale seg om musikken. Det kan kanskje betraktes som noe urettferdig overfor artisten(e), men slik er det nå en gang.

Som en konklusjon kan man si at You And Me er en fin og hyggelig sommerlåt. Nataly er sikkert flinke nok de også, men skal jeg uttale meg i sterkere ordelag er kravet å få høre mer fra denne kanten…


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.