Seven Days In The Sun EP – Skinner som ei sol

Det er ikke mer enn seks spor på denne EP-en. Men det hindrer ikke det faktum at Askil Holm faktisk synes å være på på god vei til å bli litt av en småstjerne. For hvis disse låtene skal kunne stå som et eksempel på hva Holm er kapabel til å levere, så kunne han likegodt ha levert et album med det samme.

Plata er spilt inn med hjelp fra folk fra både Cadillac, Poor Rich Ones, Krøyt, HGH og jamesband. Noe som helt sikkert har bidratt til å styrke helheten til Seven Days In The Sun. For det formelig strutter av alle låtene her!

Det skulle ikke mer enn rundt fire gjennomhøringer til før det sto klart fram at dette er superbe saker. Det er så en kunne ønske at det var sommer og sol, og ikke snø, slaps og sånt tull. Samtlige låter holder et vanvittig høyt allsangsnivå. Kanskje gjelder det Wonderland i større grad enn resten, for denne er helt fabelaktig positiv og potent med alle sine klassiske rockelementer. «In Wonderland, where everybody’s Superman», synger Holm. Oh yes indeed! Både denne og tittellåta har allerede blitt livefavoritter, og det er slett ikke så rart. Med Askil Holms entusiasme, både på scenen og på plate, så smitter det over ganske så kjapt.

Om det har blitt glemt: Vi snakker om en artist som opererer innenfor en type rock som kanskje ikke helhetlig synes så veldig nyskapende. Men Holm tilfører låtene friske elementer av nynnbare melodier, strykere, slidegitar – og ikke minst sitt struttende selv.

Inspirasjonene kommer fra både folk, hardrock, pop, vise og rock gjennom flere tiår, men det er Askil selv som er summen. Selv om han på et spor som Safe Embrace låter mistenkelig likt Locomotives, gjør det ingen verdens ting.

La oss bare slå fast at det vil være verdt å få med seg Askil Holm når han nå sammen med et utrolig antall artister skal spille under by:Larm i Kristiansand til uka. Er det noen som fortjener å stå tilbake som «vinner» etter den helga, så er det denne hardt arbeidende mannen som bobler over av låtskrivertalent og artisteri.

For han er et like stort fyrverkeri på scenen som han er på plate – uten et eneste svakt punkt å spore på Seven Days In The Sun i hvertfall. Faktisk, så er Askil Holm langt å foretrekke framfor høyt profilerte Sondre Lerche, for å trekke frem et eksempel…!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.