Last Thing EP – Nydelig

Og låta Last Thing er et nydelig stykke musikk. Aldeles praktfullt faktisk. Vokalharmoniene til disse tre jentene er velartikulerte og egenartede, ja beint ut vakre, der de svever lavt over sommerengene, mens vinden rufser forsiktig i håret. Det er lett å bli forelsket i sånt. Har noen lyst til å kalle den årets beste norske poplåt, så finner du ingen protester her i gården. For sånne sanger lages det altfor lite av.

De påfølgende sangene Gamlissangen(!), som for øvrig ikke er på norsk, liveutgaven av Little Girl og Bjørn Torske-miksen av Last Thing, «Fata Morgana Dub», er alle solide og godt gjennomførte og er vel verdt å få med seg. Spesielt Torske-miksen er intelligent og interessant laget. Men fordi helheten blir forstyrret, sammensetningen blir litt spesiell, så blir det ikke full pott for denne EP-en.

Hadde Last Thing blitt gitt ut alene, så hadde vi glatt endt opp på toppkarakter. Men da hadde man på den annen side heller ikke fått oppleve ekstrasporene. Og terningkast er tross alt ikke det viktigste i verden. Derimot står Balloons And Champagne øverst på ønskelisten for desember. Dette bare bli bra!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.