Justice & Business – Gebrokken pop

Det er noe Beatlesk over denne låta, i melodiøs forstand. Sommerlig som en grønn blomstereng er den. Så sommerlig at det et øyeblikk kan glemmes at det er oktober og trist og jævlig utendørs. Det som igjen trekker ned hos Logikal, er at i det vokale avsløres en fryktelig klabbete engelskuttale. Kanskje har ikke andre et så stort problem med det, men undertegnede synes det må kunne være et poeng at skal man synge på engelsk, så må man kunne språket ordentlig. Det høres særdeles norsk ut, i negativ forstand. Men Logikal er ikke alene om å ha problemer med engelsken. Problemet går igjen hos mange norske band og artister. Uten at det er noen unnskyldning.

Justice & Business er likevel en solid popsang med en uskyldig og tiltrekkende melodi i bunn. Men jeg håper for deres skyld at et språkkurs er på trappene snart.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.