Circleheartshrinkrollercoaster – Fabelaktig tøft

Uansett, så var det litt morsomt å få denne i posten. For dagen før, i en annen anledning, fikk jeg for første gang høre Dubel Darr. Det var et band med en original sound som møtte ørene og jeg inngikk i selvsamme øyeblikk en avtale med meg selv at dette bandet skulle jeg følge med i tiden fremover. Og nå sitter samme person her og skal anmelde den samme låta, som er andre singel fra albumet Hardcore Prono som kommer om ikke så altfor lenge.

Det er den kvinnelige vokalisten som først vekker interessen. Luftig, men med et slags brekk på stemmen som ikke er ulikt vokalen til Liesje Sadonius i Hoover, gir hun lydbildet en særegen karakter som er forfriskende. Musikken i seg selv har et raskt og nesten aggressivt tempo, men ingen støyende elektriske gitarer forurenser lydlufta. Nei, tvert i mot er det de akustiske instrumentene som virkelig driver låta fremover. Skikkelig tøft er det, og det skulle ikke forundre meg om Dubel Darr blir et av de store navnene her på berget. For bandet virker allerede godt modnet, med et klart fokus og et godt bilde på hvem de er og hva som funker.

Circleheartshrinkrollercoaster er en eksepsjonelt god poplåt og det er med stor spenning jeg venter på albumet. Virkelig oppløftende!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.