Somewheregone – Nydelig alternativ sommerlåt

Vel, det er ser ut til at den tiden er over, for Somewheregone er en aldeles vakker og umiddelbar liten poplåt som blir liggende på lur i hjernebrasken etter bare et par gjennomlytninger. Blandingen av den lyse kvinnelige vokalen, den mørke mannlige og den melankolske gitaren er innsmigrende. Det er bare den altfor vanlige norske og «breie» uttalelsen av det engelske språket som gir minuspoeng. En amerikaner klarer ikke en gang å uttale «beer» så breialt.

Låta ville vært perfekt som en alternativ sommerhit, hvis noe sånt hadde vært mulig i dette landet. Det demper heldigvis ikke forventningene til Schtimms andre album som er ventet i slutten av året eller begynnelsen av 2002.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.