Rubber Rubbish – Kriminelt radiovennlig

Mer radiovennlig og fengende musikk skal du lete virkelig langt ute i pop-ødemarka etter. Det er nesten så det er skammelig hvor opplagt radiotilsiktet Rubber Rubbish er. Låta har ikke en vers/refreng-oppbygging, kun refreng! Refreng på refreng på refreng – til melodien sitter allerede etter første gjennomhøring. Er virkelig sånt lov?

Mine tanker går med en gang til Crowded House når jeg hører The Margarets. Vokalen, koringen og gitarene som lett flørtende ikke provoserer noen. Låta vil sannsynligvis aldri bli noen ungdomsfavoritt (men man kan jo ta feil), men vil gli rett inn P1- og P4s spillelister uten protester.

Albumet What Kept You? blir for tiden spilt inn og jeg forventer et noe mer variert uttrykk, for dette ble nesten for mye av det gode.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.