Proud – Koselig soulblanding

Frøken Small har som de fleste vet en særdeles karakteristisk stemme, eller rettere sagt; måte å synge på. Så lenge du ikke har problemer med «potetstemmen» (som enkelte oppfatter som en kvinnelig utgave av Kirkvaags «Vart du skræmt no»-trønder), er det lett å like den sympatiske vokalisten. Proud er som skapt for radiospilling, uten noen spesiell nytenkning eller provokasjoner. Grunnen til at det ikke blir for forutsigbart eller kjedelig er at låtene rett og slett holder mål. Popmusikk er skummelt på mange måter, for balansegangen mellom banalitet og genialitet er særdeles fin, men Proud balanserer absolutt på den rette siden. Om ikke genialt, så bedre enn kurant.

Tittelsporet og blant annet Wherever The Road Goes, Holding On og I’ve Been There er alle gode poplåter både i utførelse og form. Heather Small vet å prege sanger med sin stemme og med sin utvilsomme karisma. Hennes debutalbum er ikke akkurat milevis unna M People, så hvis det ene faller i smak, vil også det andre gjøre det.

Ellers er dette ei plate som gjerne kan stå i samlingen hvis du trenger en buffersone mellom deg og besøkende som ikke føler seg helt vel med «black-death-super-speed-metal»-samlingen din. Koselig plate, med andre ord!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.