My Kind Of Christmas – Det du ser er hva du får

Christina Aguilera er muligens ikke den verste artisten som kunne gi ut et julealbum, men hun er sannelig ikke blant de mest ønskelige heller. Lille Christina har ofte blitt sammenlignet med Britney Spears, men er etter min mening en artist som virker mer naturlig å sammenligne med Mariah Carey. Hun spiller riktignok i likhet med Spears mye på sin lolita-image, men i motsetning til sin storproduserte kollega ligger denne jentas styrke i stemmen.

My Kind Of Christmas er et r’n’b-album med tekst og toner inspirert av den deilige juletid og det er spekket med den type vokalonanering vi kjenner så godt fra denne genren. Og albumet er i sannhet laget i beste amerikanske tradisjon med alle de kjente effekter vi kjenner godt fra utallige julefilmer: Fioliner, reinsdyrbjeller og knitrende peisflammer (jaja, ikke hørbare da). Christina synger Have Yourself A Merry Little Christmas med overbevisning mens Angels We Have Heard On High blir trikset og mikset med til den høres ut som om den nettopp er skrevet.

My Kind Of Christmas av Christina Aguilera er akkurat det albumet det høres ut til å være og er du en lidenskapelig fan av damen eller bare ønsker en litt slitsom r’n’b-versjon av julen, er dette midt i blinken. Men det er verdt å huske at du ikke har mange dagene på deg før det for sent å høre på den, og da har du ett år til neste gang. Noe som, når jeg tenker meg om, egentlig er like greit.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.