Unitary Tendencies – Snerten sak fra Logikal

På en måte utarter Unitary Tendencies som en veldig «norsk» popsang, uten at jeg helt kan begrunne det. Kanskje har det noe med verselinjene å gjøre? Låten gir ihvertfall en slags 80-tallsfølelse i måten vokalisten synger på og hvor stemmen er plassert i produksjonen. Men i det hele tatt i betraktning er dette likevel en radiovennlig låt som det er lett å skjønne at Petre nylig har B-listet.

Unitary Tendencies er ingen offisiell utgivelse fra Logikal (som er på jakt etter ny platekontrakt etter at kontrakten med Supernova ble sagt opp tidligere i år, red.anm.), men den kan lastes ned av Gud og menigmann på Freetrax.com. Snerten nok til at den er fin å ha i spilleren en klar septemberdag. Jeg liker sånne sanger!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.