Sing When You’re Winning – Han har fortsatt sjarm, gitt!

Robbie Williams store styrke er sjarmen, som umiddelbart fremkaller smilebåndene bare ved å ta en titt i plateomslaget. Her er det tettpakket med tema fra en helt ordinær fotballkamp, bare med den forskjell at alle involverte på bildene er Robbie Williams selv.

Han er mikset inn i typiske situasjoner på banen, på benken, på tribunene og i garderoben. Morsomt og ganske så typisk for Williams. Hva har dette med musikken å gjøre? Det meste egentlig, for Robbie er flink til å lage og fremføre låter med forskjellige personligheter. Det er lett å like mannen for det skinner igjennom at han liker å være artist. Dette kommer fram i det meste av det han gjør.

Sing When You’re Winning har ikke så mange mælende låter som for eksempel Millennium fra forgjengeren I’ve Been Expecting You, men er lett og lekent. Hør på førstesingel Rock DJ som er en livlig discolåt der Williams slår til med en gammeldags rap eller på Supreme som er en lett omskrivning av Gloria Gaynor-klassikeren I Will Survive.

På kommende singel Kids har han med seg en sensuell Kylie Minogue som kler duetten godt og gir sporet en virkelig stilig, funky og ganske så sexy innpakning.

Albumet er på langt nær perfekt, men Williams fortsetter der han slapp. Dette er med andre ord en mann som en selvopptatt popverden trenger mer enn den selv aner. Hans humor og selvironi er en ingrediens ikke mange av hans kollegaer er i besittelse av.

Det er først og fremst dette som gjør Robbie til den popstjernen han faktisk er. Det skader heller ikke at han balanserer på en fin måte mellom forskjellige musikkgenre. Om enn ikke mye, så uansett nok til at låtene gjenspeiler en artist som liker å leke seg med musikken sin.

Robbie Williams er et av disse menneskene som virkelig fortjener å ha suksess. Hvorfor? Fordi han vet at i hans genre må underholdning komme først for at man skal holde lenger enn to år og deretter må man ha låter som holder. Robbie Williams mestrer begge deler. I tillegg til denne sjarmen da…


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.