New Beginning – Løp og kast!

New Beginning er reinspikka porno for billige P4-stasjoner og naive musikkører! Det finnes nordmenn delaktig i dette også, men jeg vil ikke nevne navn. Jeg vet ikke helt hvor mye skyld jeg kan legge på Stephen Gately som så oppfinnsomt har kalt albumet sitt for New Beginning (hvis du ikke kan tenke deg hvorfor, har du vært flink til ikke å lese tabloidaviser). Han har knapt vært delaktig i noenting bortsett fra å komme inn i studio og synge søtt. Det finnes mange søte gutter som kan synge pent, så spørsmålet er om ikke ganske mange personers navn kunne ha stått på dette plateomslaget.

Stephen Gately er bare en stemme og et navn og ingenting mer. Jeg kjenner undulater med større personlighet enn unge Stephen her. Produsentene og låtskriverne er de virkelige «stjernene». Og de har strengt tatt ikke overgått seg selv de heller.

Det er til å bli oppriktig lei seg av når musikk så opplagt er laget på feil grunnlag. Det er ikke bare dårlig. Det er fryktelig «flinkt» dårlig, om du skjønner? Resultatet er så inn i hampen forbannet flinkt og sukret til minste detalj. Kvalmt, kvalmt og atter kvalmt! Spørsmålet er om vi virkelig er nødt til å leve med slik musikk ?

Vel, et sted må også de yngste begynne og de kan like godt begynne på bånn og jobbe seg oppover. Det er de større som våger å kjøpe dette jeg er mer bekymret for. Til dere er det å si: spar penger og ta like godt opp pausemusikken på NRK Radio. Det er akkurat like givende som å sitte å høre på dette. Voksne mennesker burde innrømme seg selv større dybde enn som så. ÆSJ! Løp og kast!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.