New Tattoo – Ikke så ille…

Mötley Crüe var blant de virkelig store gutta på 80-tallet og det huskes ennå hvor rå gitaren på Dr. Feelgood hørtes ut på kassettspilleren i klasserommet og hvordan Kickstart My Heart virkelig sparket på gutterommet.

I dag er Tommy Lee opptatt med andre prosjekter og er midt i en omfattende prosess med å hele knyttnevene sine. Det har ført til at den ikke like hardtslående Randy Castillo har overtatt stikkene. Men ellers ræler Vince Neil partytekstene som han alltid har gjort og alt er ved det gamle. Nesten. For utrolig nok høres guttene ennå rimelig sultne ut, noe som nesten er på grensen av å være mystisk. Skulle tro de for lengst hadde fått sitt av rock’n’roll-festen, men neida! Det er ikke så ille skjønner du.

New Tattoo er selvsagt ingen gave til menneskeheten, men den ultimate sørgeligheten man kunne forvente seg fra et band på randen av pensjonsalderen er ikke til stede. Noen Dr. Feelgood er New Tattoo ikke, men Dragstrip Superstar, 1st Band On The Moon og She Needs Rock N Roll er kurante saker for de som liker gammeldags heavy rock med det som hører med. Personlig ville jeg ikke spilt dette med overbevisning for nye venner, men som sagt: gæernt er det ikke. Kanskje de ikke bare er blakke allikevel?


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.