Since 1990 – Fantasiløst

Jeg vet ikke jeg. For meg virker denne energien ganske ufokusert og liksom-tøff. De to låtene på singelen; Sailing og Awake, er kliss like og fremstår som rimelig fantasiløse forsøk på å gjeninnføre tidlig 90-talls heavyrock som en kredibel musikkform. Som gammel heavyrocker burde jeg være fornøyd med et sånt forsøk, men dette er som sagt slappe greier.

At blant annet Ronni Le Tekrø har produsert dette kommer ikke som noen overraskelse. Mannen er det reneste symbolet på denne typen musikk her til lands. At han spiller bedre gitar enn han produserer plater er etter dette ikke lenger en hemmelighet. Ikke det at produksjonen er dårlig, men den er utrolig flat og uinteressant. Akkurat som låtene. På den måten er det en perfekt match, men stor musikk blir det ikke av dette.

Hvis albumet Everyone Sucks som kommer i mai skal ha noen sjanse, så bør Farout Fishing komme fram med noen interessante låter. Skal man spille heavy eller musikk i sin helhet, må man ha noe å melde.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.