Rides – Unge spirrevipper blir modne rockere

Gary Stringer har utviklet stemmen sin såpass at han ikke lenger bare vræler ut tekstene på samme nivå hele tiden, men lar i stedet melodien bli det viktigste slik at stemmen må følge den. Da hjelper det selvsagt også at sangene har mer kjøtt på seg og at gutta på den måten får mer å jobbe med musikalsk.

Glow var til tider en svært uinteressant plate, nærmest kjedelig, og jeg ble virkelig positivt overrasket da jeg hadde kjørt Rides gjennom spilleren et par ganger. Sanger som Wandering, Moaner Snap og spesielt Who You Are er riffbasert, men de fleste av sangene er tuftet på melodiøse rockesanger og ballader. Det er tydelig at Reef har følt at en utvikling på låtskrivernivå har vært viktig for å komme noen vei. Det kan jeg ikke bli mer enig i.

Reef leverer et album proppfullt av sterke låter og det virker som om de endelig har nådd den modne alder der unge spirrevipper blir sanne rockere. Jeg kan bare ønske dem velkommen etter…


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.