Turn It On Again – The Hits – En god dose pophistorie

Man kan alltids rette innvendinger mot bandet at de er for kommersielle, at de ikke står for noe, at de er kjedelige gamle dinosaurer osv. osv. Men nå er det sånn at Genesis, med Phil Collins i spissen, har et godt øre for gode melodier og vet hvordan de skal spilles. Gruppa har vel aldri gitt ut et ordentlig dårlig album og det gjenspeiles i sangene som er med på Turn It On Again.

Det er noe veldig tiltalende ved sanger som Land Of Confusion, Turn It On Again, Follow You, Follow Me, Invisible Touch, In Too Deep, I Can’t Dance, Misunderstanding, og Jesus He Knows Me. De er fengende, sitter i hodet og faller ikke igjennom over tid. Det tyder på godt håndverk, og det er nettopp det gamlegutta er: gode håndverkere. Det må man nesten være når man har hatt så mange hits som Genesis. Når bare I Know What I Like og The Carpet Crawlers (i ’99-versjon) er med fra perioden da Peter Gabriel var med i bandet og de spilte halvpretensiøs progrock, så er vel akkurat det grunnen. Mange sanger på hitlistene kjennetegnet ikke akkurat bandet på den tiden.

Turn It On Again – The Hits er en nødvendighet for de som vil ha pophistorie i platesamlingen og en passelig markering fra «gutta» som i år feirer 30 år som plateutgivende band.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.