Title Of Record – Like paranoid som Terminator!

Jeg har lyst til å bruke kvalitetsteorien min igjen jeg, for Filters andre album Title Of Record (noe til tittel det også…) ga meg øyeblikkelig en følelse av at dette var noe som var verdt å høre mer på.
Cancer har blitt en av mine absolutte favorittsanger og er en rumlende, mørk og truende sang om økologiske plager. Nå har jeg dessverre ikke hørt Filters debutplate Short Bus, men jeg har hørt at den var en rimelig endimensjonal industrimetal-plate. Det er så absolutt ikke Title Of Record!

Plata er en lett blanding av grandiose (nei, ikke pizzaen) og ekkelt catchy metalsanger og nære, nesten søte, popsanger. Fra det øyeblikk første låt slår inn er tanken min at dette er mektige greier. Det er mektig uten å være pretensiøst. Og riffene, riffene er så fordømrade lett å la seg rive med av! Ja, jeg er svak for gode riff. Nå er ikke Title Of Record en genistrek, men den er en god plate. Svakhetene er at det til tider blir litt kjedelig og tafatt, selv midt i blant mektige riff. Men det er ikke ofte, så jeg kan meget godt anbefale deg å bruke Filter (å fy….den var slapp!).

Og bare så det er sagt: Cancer gir en ekstra stjerne helt alene. Tenk det!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.