Energisk punk i beste Ramones-stil!

(Pøbben, Kroa i Bø 6.11.1999)

Til tross for lydproblemer og en trommis som slo så hardt at han ødela en skarptromme og en hi-hat, rocket Null$katte$nylterne seg igjennom en time med energisk punk i beste Ramones-stil – og det på trøndersk! Som tilskuer måtte jeg bare bli imponert av attityden og det hardtslående (bokstavelig talt!) samspillet de leverte. Vokalist Micke hadde nesten ikke stemme igjen etter fredagens konsert i Oslo, men det så ikke ut til å plage ham. Gitarist Åzzy var ofte ute på golvet foran publikum og hadde en fandenivoldsk måte å spille gitar på. En ordentlig «toilling». De som befant seg i Pøbben satt for det meste rolig og nikket med hodene, men var skremmende stille etter sangene og etter konserten. Ble de «skræmt»? Men en håndfull gærninger visste å sette pris på god punk og spratt etterhvert rundt foran scenen. Takk til dem, for et slikt hjerte for musikk som Null$katte$nylterne sto for lørdag, fortjener takknemlighet.

Man kan ikke la være å like noen som, som jeg sa, spiller med slikt hjerte, så jeg gir fire stjerner til gutta fra Namdalen. De fortjener kanskje egentlig én til, men rammen rundt ble for slapp. Noe som absolutt ikke var Null$katte$nylternes feil.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.