Disco slik den bør være!!!

Kroa, Bø – torsdag 30. september 1999

Palace of Pleasure viste seg ikke bare som et band med gode resultater på plate (den nyeste, Popaganda, har fått særdeles mye skryt), men også som et kraftfullt og vitalt liveband. Det er veldig deilig å se et band som skjønner at det å spille live ikke bare handler om å spille musikken sin for så å gå av scenen, men at det gjelder å dra med seg publikum ved å være aktiv på scenen også. Selvsagt får POP voldsom drahjelp av sin egen groovy musikk, men de danser og har det gøy på scenen, oppfordrer publikum til å komme fram mot scenen og snakker tøysete mellom sangene. Musikk handler om kommunikasjon og det har POP skjønt.

Som før antydet, spiller POP svært så dansbar musikk og etter en forsiktig start fra både band og publikum, ble det hele til en eneste stor dansefest. Både bandet og publikum koste seg og stemningen ble etterhvert svært høy. Det beste for bandet var kanskje at det nye stoffet så ut til å fenge publikum mest. Man kaller POPs musikk for dubpop, men jeg vil også få lov til å kalle det for eksperimentell dansemusikk. For dette er musikk laget for å få folk til å danse og det gjør de!

Bandmedlemmenes bruk av flere forskjellige instrumenter skaper et variert og spesielt lydbilde, mens de funky og sexy rytmene suger folkemengden med seg. Det hele sluttet rett og slett for tidlig, for stemningen begynte virkelig å ta av for alvor da bandet forlot scenen etter en og en halv time. Palace of Pleasure bør virkelig ikke undervurderes, dette er et band som vet hva de gjør, både på plate og på scenen. Bare det gjør dem til noe spesielt i norsk sammenheng. Det blir spennende å følgedem videre.

Jeg har vært veldig heldig med mine konserter i høst, for nest etter Furias glimrende opptreden i august, ble torsdagens konsert høstens hittil beste konsert på Kroa. Dansefoten går enda.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.