Californication – Et klassisk rockalbum som spenner bein under hvem som helst!

Gitarist John Frusciante er tilbake etter Dave Navarros korte inntreden på One Hot… Og bra er det, for den godeste Frusciante krydrer albumet med lekre toner fra begynnelse til slutt. Han ser ut til å ha vokst på pausen sin. På Californication har gruppa tatt mye av den melodiøse kvaliteten som den forrige plata hadde og blandet den med funken og ‘in-your-face’-holdningen fra genistreken Bloodsugarsexmagik. Blandingen er eksellent.

Flea spiller bare bedre og bedre og er mer enn noen gang sementen i gruppas musikalske grunnmur. Sammen med vokalist Anthony Kields driver han melodiene fram og det finnes noen virkelig nydelige sanger på den 15 spors lange CD’en. Hvis vi ser bort fra den første singelen Scar Tissue (som er en ypperlig låt), kan Otherside, Easily og Parallel Universe nevnes som eksempler på en lang rekke med kvalitetslåter fra et band som fortjener all den oppmerksomhet det kan få.

Ingen andre lager musikk slik som Red Hot Chili Peppers, ingen andre spiller slik som de gjør det og ingen andre lager idiotiske og morsomme tekster slik de gjør det. Det er den enkle hemmeligheten bak gruppas suksess. Ypperlig album!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste episoder

Arkiv

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 480 andre abonnenter
Lenke til Personvernerklæring

Du kan lese vår personvernerklæring her.